Els rius no s’equivoquen

Article de Montse Santolino a la Directa.

De vegades una sola mort pot fer el miracle de descobrir-nos el dolor d’un país sencer i els nostres vincles amb ell. Tot just ara comença el judici per l’assassinat, fa dos anys, de Berta Cáceres, la líder indígena i activista ambiental més famosa d’Hondures, un país on els morts són tants, que ni ens entren al cap. A l’Estat espanyol assassinen 300 persones cada any i ens semblen moltes. A Hondures el Govern presumeix que l’any passat “només” en van ser 3.791. Pobresa-corrupció-repressió-desigualtat-narcotràfic-maras. Totes les plagues per repartir entre nou milions de persones. Com es pot viure en un país així?

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s